Laura Johanna

Laura Johanna

sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Reef / Sheldon

En nyt ihan tiedä oliko otsikointi ihan nappiin, mutta nyt ajattelin kertoa teille Sheldonista, aika uutukaisesta kalastamme. Ja otsikointiin sen verran että ajattelin laittaa jos on kyse jostain merivesiakvaarion asukista niin aluksi tuon "Reef" niin tunnistaa siitä sitten helpommin mistä postauksessa puhutaan.

Ja voi todella suloinen pikku pinsettikala (Chelmon rostratus), tämä on juuri niitä kaloja mitä olen haaveillut että sitten kun on isompi allas niin haluan. Ja vaikka tiesin että nämä on aika hankalia syömäreitä, niin halusin silti tällaisen ihanuuden. Olin tietysti kysellyt jo että syöhän kyseinen kala hyvin ja juu tämä kyllä syö ja kerjää sapuskaa... Onneksi!!! Toivotaan että hänen kanssa menee myös jatkossa kaikki hyvin.

Sen verran vielä tuosta nimestä että oltiin katsomassa juuri The Big Bang Theory ohjelmaa ja ruvettiin miettimään nimeä tälle uutukaiselle. Taisi olla avopuoliso joka ehdotti sitten tuota nimeä ja kysyi ensin mikä sen tieteellinen nimi on.. Siitähän se nopeasti vääntyi Sheldoniksi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti